Inbraakwerende folies

Gewapend tegen inbraak & vandalisme

Inbraakwerende folies wapenen uw ramen tegen inbraak en vandalisme. Ook bij explosies zijn er minder rondvliegende scherven die u kunnen verwonden.  

Jammer genoeg zijn inbraken nog steeds de wereld niet uit. Glas is gemakkelijk te breken bij een inbraak, tot u uw ramen beveiligt met onze inbraakwerende folie. Draai de rollen om en verras de inbreker(s). Onze inbraakwerende folie is scheurbestendig en vertraagt de inbraakpoging. Laat glas bij inbraakbeveiliging niet de zwakste schakel zijn, maar net uw sterkste troef.

Met onze veiligheidsfolies neemt u geen risico, maar een garantie.

Toepassingen

Fabrieken

Kantoren

Musea

Privé (huizen, appartementen, ...)

Regeringsgebouwen

Scholen

Winkels

Ziekenhuizen

Extra belastingsvoordeel van inbraakwerende folies

Inbraakwerende raamfolies zijn ook fiscaal voordelig. U mag deze fiscaal inbrengen voor 50% van de totaalprijs, met een maximum van 690 euro. U vindt heel veel informatie terug op de website van de FOD financiën.

Zorgeloos genieten met veiligheidsfolies

Spelende kinderen kunnen soms wel eens onstuimig worden tijdens het spelen, waardoor uw ramen in gevaar kunnen komen. Bij glasbreuk kunnen uw kinderen zich ook lelijk verwonden. Dankzij de veiligheidsfolies van dERADESIGN hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Onze raamfolie heeft een beschermlaag die speciaal ontworpen is om schokken op te vangen en verbrijzeld glas op zijn plaats te houden. Onze veiligheidsfolie is niet enkel een veilige, maar vooral ook slimme investering.

Oplossing bij extreem weer

Bovendien komen extremere weersomstandigheden, zoals stormen die gepaard gaan met zware hagel, steeds vaker voor. dERADESIGN veiligheidsfolie kan het verschil maken. Veiligheidsfolie houdt gebroken glas op zijn plaats en kan zo de schade aanzienlijk beperken. Rondvliegend glas en glassplinters veroorzaken niet alleen materiële schade, maar beschermen dus ook uw dierbaren.

No items found.

Types van

Inbraakwerende folies

Inbraakwerende folie

Clear 4 C

Types van

Inbraakwerende folies

No items found.
No items found.