Duette & plissé gordijnen

Het dERADESIGN plisségordijn is een elegante en functionele raamdecoratie

Het dERADESIGN plisségordijn en de Duette®Shades zijn elegante en functionele raamdecoraties geschikt voor tal van soorten ramen en ruimtes in uw huis. Dankzij een speciale coating zijn een aantal stoffen voor plisségordijnen warmtewerend. Bovendien zijn ze door hun smalle plooibreedtes heel geschikt voor ramen met smalle kozijnen.

Zelfs als u een specialer raam heeft, zoals een draaikiepraam, lichtkoepel, lichtstraat of serredak, kan u kiezen voor plissés of Duette®Shades. Zo is er een zijgeleidingstechniek voor dakramen waardoor uw raamdecoratie mooi blijft zitten en vervelende lichtkieren aan de zijkanten verdwijnen. En voor wie liever niet in de kunststof kozijnen boort, zijn er speciale klemsteunen waarmee de Duette®Shades  toch mooi bevestigd kunnen worden.

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen in de plooibreedtes 20 en 32 mm. En heeft u een raam dat eigenlijk te groot is voor één raamdecoratieproduct? Ook dan is Duette®Shades voor u de ideale oplossing.

plissé gordijnen, plisségordijnen, plisse gordijnen, vouwgordijnen, duette gordijnen

No items found.