Raamdecoratie

Kies uit een gevarieerd aanbod gordijnen, plisse gordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen, shutters en screens om je ramen te verfraaien met een unieke raambekleding.

Overgordijnen

Overgordijnen zijn de finishing touch van uw woning. Ze geven u meer privacy, ze creëren gezelligheid en het ziet er dan nog eens mooi uit ook. Ons gamma stoffen varieert van transparante voiles en dikke velours tot zelfs glimmende of matte metallic stoffen. Die laatste bieden u meerdere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld zeer brede raampartijen bekleden.

Meer info

Plissé gordijnen

Wilt u een romantische, klassieke of juist huiselijke sfeer creëren? Dan zijn vouwgordijnen of plissé gordijnen de perfecte keuze voor u! Bij ons heeft u de keuze uit een brede en actuele collectie met wel meer dan 1.250 soorten stoffen. Van dichte en transparante stoffen tot in-between en verduisterende stoffen.

Ook voor vochtige ruimtes heeft dERADESIGN vouwgordijnen op maat met vochtbestendige stoffen. Met onze vouwgordijnen heeft u echte sfeermakers in huis.

Meer info

Houten jaloezieën

Hout geeft elk interieur een natuurlijke uitstraling en past zowel in een rustieke, trendy, moderne als klassieke inrichting. De dERADESIGN collectie houten lamellen omvat vele verschillende houtsoorten zodat er altijd een houten jaloezie is die past bij uw woonstijl. En naast de vele houtsoorten heeft u bij deze houten jaloezieën ook nog de keuze uit lamelbreedtes van 25, 50 of 65 mm breed en een kleurenpalet met meer dan 240 kleuren.

Meer info

Aluminium jaloezieën

De horizontale lijnen zorgen voor een strakheid die vrijwel elk interieur aanspreekt. Door het kantelen van de aluminium lamellen speelt u met de lichtinval en minimaliseert u inkijk van buitenaf.

Meer info

Duette & plissé gordijnen

Het dERADESIGN plisségordijn en de Duette®Shades zijn elegante en functionele raamdecoraties geschikt voor tal van soorten ramen en ruimtes in uw huis. Dankzij een speciale coating zijn een aantal stoffen voor plisségordijnen warmtewerend. Bovendien zijn ze door hun smalle plooibreedtes heel geschikt voor ramen met smalle kozijnen.

Meer info

Rolgordijnen

Een rolgordijn filtert het licht prachtig en maakt de algemene inrichting van uw woonkamer af. Bovendien neemt het weinig ruimte in beslag en leent het zich prima voor grote ramen.

Meer info

Paneelgordijnen

Japanse panelen of paneelgordijnen zijn gemaakt van brede verticale banen stof die over elkaar heen schuiven. Door hun strakke grafische lijnen scheppen ze heel wat mogelijkheden om uw decor af te stemmen op uw smaak en uw specifieke wensen. Licht filteren, woonruimtes indelen, een bergplaats afsluiten, u kan er zo goed als alle kanten mee op.

Meer info

Verticale lamellen

Op zoek naar de sfeerschepper bij uitstek voor uw interieur? Ontdek onze verticale lamellen of reepgordijnen op maat.

Meer info

Derascreen warmtewering

Heeft u een woning of werkplek met grote raampartijen? Altijd leuk wanneer er zo veel licht binnenkomt. Maar ook de warme zonnestralen vullen dan gemakkelijk uw huis of werkplek. Haal dus snel uw perfecte oplossing in huis: warmtewerende gordijnen. Een speciaal ontwikkelde raamdecoratie die het natuurlijke licht nog binnenlaat, maar de warmte buitenhoudt.

Meer info

Squid

Squid is de enige raambekleding die op elk raamtype en op elke vorm kan worden aangebracht. Het zelfklevende textiel is zowel vocht- als hittebestendig en zorgt ervoor dat uw privacy behouden blijft.

Meer info

Easy Click

EasyClick is het eenvoudigste montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick hoeft u niet te boren of te schroeven om uw raamdecoratie op het kozijn te monteren.

Meer info

Versus gordijnen

Bij dERADESIGN vonden we het tijd dat er een verticale variant van het duo-gordijn moest komen en daarom ontwikkelden we het Versus gordijn. Kies voor sfeer met een mooi in-between gordijn én voor de voordelen van het verduisteren.

Meer info

Shutters

Houten luiken of houten shutters geven uw interieur een landelijke, romantische sfeer. Ze creëren prachtige lichteffecten, houden de warmte prima tegen en zijn een duurzaam topproduct.

Meer info

Vraag een
vrijblijvende
offerte aan